FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

James Bond ponovno u Aston Martinu

DETROIT, 19. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - U dosadašnjoj karijeribritanski filmski tajni agent James Bond vozio je Lotus Esprit Turbo smogućnošću samouništenja, BMW 750 iL opremljen strojnicom, pa čak irikšu Honda na tri kotača.
DETROIT, 19. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - U dosadašnjoj karijeri britanski filmski tajni agent James Bond vozio je Lotus Esprit Turbo s mogućnošću samouništenja, BMW 750 iL opremljen strojnicom, pa čak i rikšu Honda na tri kotača.

No, u idućem nastavku James Bond vraća se Aston Martinu, luksuznom britanskom automobilu kojeg je prvi puta vozio u "Goldfingeru", jednom od filmova u serijalu o agentu 007.

Aston Martin DBS bit će automobil britanskog tajnog agenta u nadolazećem nastavku "Casino Royale" koji bi se trebao početi prikazivati kasnije ove godine, objavio je u srijedu britanski proizvođač automobila.

Engleski glumac Daniel Craig, koji će igrati Bonda, posjetio je prošloga tjedna stožer Aston Martina u Gaydonu, Warwickshire, kako bi pogledao svoju novu jurilicu, dodaje tvrtka koja je u vlasništvu Ford Motor Co. Pojedinosti o automobilu zasad su tajna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙