FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uzrok požara u Labinu nije kvar na vozilu

LABIN,19. siječnja 2006.(Hina) - Požar u kojem je u Labinu izgorioautomobil "fiat croma" i mlađa osoba u njemu nije uzrokovao tehničkikvar i kvar na električnim ili plinskim instalacijama automobila,izvijestio je danas novinare glasnogovornik istarske Policijske upraveRobert Pavleković nakon vještačenja.
LABIN,19. siječnja 2006.(Hina) - Požar u kojem je u Labinu izgorio automobil "fiat croma" i mlađa osoba u njemu nije uzrokovao tehnički kvar i kvar na električnim ili plinskim instalacijama automobila, izvijestio je danas novinare glasnogovornik istarske Policijske uprave Robert Pavleković nakon vještačenja.

Po njegovim riječima požar je po nađenim tragovima nastao u središnjem desnom dijelu unutrašnjosti vozila, no u tijeku očevida nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Nesreća se dogodila u utorak u 2,20 sati u kojoj je potpuno izgorio osobni automobil "fiat croma" u vlasništvu 28-godišnjeg Jasmina Čolića i u njemu jedna osoba, koja nije vlasnik vozila, te parkirani automobil u blizini.

Pavleković je potvrdio kako je uzrok smrti za sada još nepoznata muškarca trovanje ugljičnim monoksidom jer je u krvi poginulog pronađena visoka koncentracija tog plina. Iako postoje indicije da je riječ o Čolićevu radniku 27-godišnjem Danijelu F. iz Labina, koji se u protekla dva dana nije vratio kući, Pavleković je rekao da treba pričekati rezultate službene istrage.

"S tijela su izdvojeni neki predmeti koji će biti pokazani roditeljima u postupku utvrđivanja identiteta, a tek kad završi istraga, moći ćemo priopćiti identitet stradalog", objasnio je Pavleković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙