FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uručene stipendije i potpore Zaklade "Prof. Zlata Bartl"

KOPRIVNICA, 19. siječnja 2006. (Hina) - Dvadeset studenata dodiplomskogi poslijediplomskog studija primili su danas u Koprivnici stipendije ipotpore Zaklade "Prof. Zlata Bartl" za akademsku godinu 2005./2006.
KOPRIVNICA, 19. siječnja 2006. (Hina) - Dvadeset studenata dodiplomskog i poslijediplomskog studija primili su danas u Koprivnici stipendije i potpore Zaklade "Prof. Zlata Bartl" za akademsku godinu 2005./2006.

Na prigodnoj svečanosti u "Podravkinu" gastronomskom centru Štagelj stipendije i potpore studentima iz Donjeg Miholjca, Gomirja, Lipovljana, Osijeka, Severina, Siska, Splita, Velike Gorice i Zagreba predao je Darko Marinac, predsjednik Uprave "Podravke" koja je lani osnovala zakladu u čast izumiteljice "Vegete" prof. Zlate Bartl.

Pet dodijeljenih stipendija za dodiplomski studij iznose od 5500 do 9240 kuna, a pet stipendija za poslijediplomski studij 12.000, 15.000 i 16.200 kuna.

Deset potpora iznose po 5000 kuna.

Kako je za stipendije i potpore vladalo veliko zanimanje, uvjeti za dodjelu bili su vrlo strogi. Pravo na stipendije i potpore za dodiplomski studij imali su studenti u dobi do 22 godine, ako nisu ponavljali godinu i s prosjekom ocjena od najmanje 4,5.

Za stipendije i potpore poslijediplomskih studija mogli su kandidirati oni do 30 godina, s prosjekom ocjena od najmanje 4,5 te sa znanjem engleskog i još jednoga stranog jezika.

Vrjednovani su i objavljeni stručni radovi, nagrade i preporuke profesora, te studenti viših godina studija i slabijeg imovnog stanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙