FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za "Europske novinarske stipendije" u Berlinu

ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - Njemačko Sveučilište FreieUniversitaet u Berlinu raspisalo je natječaj za "Europske novinarskestipendije" na koji se mogu prijaviti novinari s višegodišnjimiskustvom i dobrim znanjem njemačkog jezika, priopćeno je iz Njemačkogveleposlanstva u Zagrebu.
ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - Njemačko Sveučilište Freie Universitaet u Berlinu raspisalo je natječaj za "Europske novinarske stipendije" na koji se mogu prijaviti novinari s višegodišnjim iskustvom i dobrim znanjem njemačkog jezika, priopćeno je iz Njemačkog veleposlanstva u Zagrebu.

Stipendije traju od listopada 2006. do srpnja 2007., a rok za podnošenje zahtjeva je 31. siječnja 2006.

Kandidati će, u okviru programa, raditi vlastit projekt i surađivati s kolegama i kolegicama iz istočne i zapadne Europe i SAD-a. Kandidati iz Hrvatske mogu se natjecati za juniorsku ili standardnu stipendiju.

Juniorska stipendija iznosi od 800 do 975 eura na mjesec, a standardna, za koju je potrebno najmanje pet godina radnog iskustva, od 1100 do 1500 eura.

Od 1999. stipendirano je 76 polaznika iz 27 zemalja, a sve obavijesti o ovogodišnjem natječaju za "Europske novinarske stipendije" mogu se dobiti na internetskoj adresi (www.ejf.fu-berlin.de).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙