FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Albanska policija opet zamijenila marihuanu i industrijsku konoplju

TIRANA, 9. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Pet albanskih seljaka kojisu dva tjedna proveli u zatvoru zbog uzgoja marihuane oslobođeni sunakon što je sud uvidio da je biljka zbog koje su uhićeni zapravoindustrijska konoplja koju uzgajaju uz pomoć britanske zaklade inamijenjena je izvozu u Sjedinjene Države.
TIRANA, 9. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Pet albanskih seljaka koji su dva tjedna proveli u zatvoru zbog uzgoja marihuane oslobođeni su nakon što je sud uvidio da je biljka zbog koje su uhićeni zapravo industrijska konoplja koju uzgajaju uz pomoć britanske zaklade i namijenjena je izvozu u Sjedinjene Države.

"Nikada nisam mislio da ću se naći u novinama kao šef međunarodnog lanca droge. To je nešto što vas može nasmijati i rasplakati istodobno", rekao je Martin Pellumbi iz seljačke zadruge Shkrel.

Albanski ministar unutarnjih poslova Sokol Olldashi je na nacionalnoj televiziji izjavio kako je njegova policija zaplijenila tonu marihuane. No, nakon odluke suda njegovo ministarstvo nije imalo komentara.

To je drugi put u pet godina da je albanska policija zamijenila konoplju i marihuanu i uhitila uzgajivače.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙