FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kranjčar objavio popis putnika za Hong Kong

ZAGREB, 19. siječnja 2006. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometnereprezentacije Zlatko Kranjčar u četvrtak je objavio konačan popis od19 igrača koje će voditi na "Carlsberg Cup" u Hong Kong koji će seodržati od 29. siječnja do 1. veljače, a na kojemu će osim Hrvatskenastupiti još reprezentacije Danske, Južne Koreje i domaćina HongKonga.
ZAGREB, 19. siječnja 2006. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar u četvrtak je objavio konačan popis od 19 igrača koje će voditi na "Carlsberg Cup" u Hong Kong koji će se održati od 29. siječnja do 1. veljače, a na kojemu će osim Hrvatske nastupiti još reprezentacije Danske, Južne Koreje i domaćina Hong Konga.

Kao što je odranije bilo poznato na turniru u Hong Kongu neće nastupiti velika većina standardnih reprezentativaca, već će priliku dobiti igrači iz hrvatske lige, te oni sa širega popisa kandidata za odlazak u Njemačku kojima će ovo biti prilika da se nametnu.

"Kao i nama, tako su i Dancima i Korejcima otkazali gotovo svi ključni igrači, pa će ovaj turnir biti prilika za igrače iz domaćih liga da se pokušaju nametnuti", rekao je izbornik Kranjčar, te dodao kako su u posljednji trenutak s popisa putnika otpali Saša Bjelanović iz talijanskog Ascolija i Ivica Križanac iz ruskog Zenita iz Sankt Petersburga pa su pozive dobili Srebrenko Posavec iz Varteksa i Vedran Ješe iz zaprešićkog Intera.

Reprezentacija će se okupiti u zagrebačkom hotelu Sheraton 25. siječnja, a sljedećeg dana će preko Frankfurta, gdje će se priključiti igrači Dinama, krenuti u Hong Kong. Mato Neretljak iz korejskog Suwona će suigrače dočekati na Dalekom Istoku.

REPREZENTACIJA ZA HONG KONG:

VRATARI: Stipe Pletikosa (Hajduk), Joseph Didulica (Austria B.)

OBRANA: Goran Sablić (Dinamo K.), Mato Neretljak (Suwon Samsung), Mario Tokić (Austria B.), Neven Vukman (Varteks), Vedran Ješe (Inter Z.), Dario Knežević (Rijeka)

VEZA: Leon Benko i Srebrenko Posavec (oba Varteks), Mladen Bartulović i Niko Kranjčar (oba Hajduk), Ivan Bošnjak i Zoran Mamić (oba Dinamo Z.), Josip Balatinac (Osijek), Jerko Leko (Dinamo K.)

NAPAD: Davor Vugrinec (Rijeka), Eduardo Da Silva (Dinamo Z.), Mladen Petrić (Basel)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙