FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kutija 2005 - Pobjeda Orkan Profectusa

ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - U finalu 35. izdanja najuglednijegmalonogometnog turnira u Hrvatskoj, "Kutija 2005" MNK Orkan Profectusje u Dvorani II Doma sportova nakon izvođenja sedmeraca pobijedioMegakop Konobu Luka 6:3, budući da je utakmica u regularnom tijekuzavršila bez pobjednika, 3:3. Orkan, kojeg predvodi Mirko Đinkić, takoje u svom petom finalu došao do prvog naslova.
ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - U finalu 35. izdanja najuglednijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, "Kutija 2005" MNK Orkan Profectus je u Dvorani II Doma sportova nakon izvođenja sedmeraca pobijedio Megakop Konobu Luka 6:3, budući da je utakmica u regularnom tijeku završila bez pobjednika, 3:3. Orkan, kojeg predvodi Mirko Đinkić, tako je u svom petom finalu došao do prvog naslova.

Završni ogled "Kutije" ponudio je sjajan mali nogomet i mnoštvo uzbuđenja u kojem je pobjednik dobiven nakon "lutrije" sa sedam metara. Orkan je tijekom utakmice dva puta vodio (1:0, 2:1), no Konoba Luka je oba puta dostigla zaostatak, a potom i 11 minuta prija kraja utakmice došla do prednosti. U napetoj završnici Orkan je izvukao remi pogotkom Koraba Morine u posljednjoj minuti. Strijelci za Orkan bili su i Edin Dervišagić (1) i Tin Lovreković (14), dok su pogotke za suparničku momčad postigli Mario Kralj (3), Goran Vlaović (16) i Božidar Mazarekić (29). Prilikom izvođenja kaznenih udaraca sva tri izvođača Orkana bila su uspješna (Lovreković, Capar, Hertl), dok je za Konobu Bičanić pogodio, a Vjekoslav Škrinjar promašio.

U susretu za treće mjesto Agrokor je bez većih problema porazio AMB Kolor 7:1. Agrokor je sav posao obavio u prvom poluvremenu u kojem je postigao četiri pogotka, a u nastavku utakmice momčad koju vodio Tomislav Gričar samo je potvrdila pobjedu. Strijelci su bili Robert Jarni (5, 6, 40), Robert Grdović (11), Sandro Salacan (20, 34) i Ljubomir Bonković (21), dok je pogodak za AMB Kolor postigao Ivan Ćuić (23).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙