FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brazilac Anderson pet godina u Dinamu

ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Vodeća momčad hrvatkse nogometnelige, zagrebački Dinamo angažirao je brazilskog napadača AndersonaCostu (21), dosadašnjeg igrača Vasca da Game.
ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Vodeća momčad hrvatkse nogometne lige, zagrebački Dinamo angažirao je brazilskog napadača Andersona Costu (21), dosadašnjeg igrača Vasca da Game.

Anderson je s Dinamom potpisao ugovor na pet godina.

Prema riječima Dinamova glasnogovornika Ade Kožula Anderson Costa je od veljače ove godine bio na posudbi u španjolskom drugoligađu Cordobi koju je svojim golovima spasio od ispadanja u niži rang. Costa je u 14 nastupa za Cordobu postigao sedam pogodaka.

"Brazilci ga jako cijene, ali nije mogao upasti u početnu postavu Vasca da Game s obzirom da u napadu igraju Romario i Alex. Mogu reći da je za njega bio zainteresiran i njemački prvoligaš Hertha iz Berlina, ali je odustao zbog cijene", rekao je Kožul.

Anderson je nastupao za mladu reprezentaciju Brazila na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina održanom 2003. godine u Trinidadu i Tobagu.

Kožul nije želio otkriti koliku je odštetu Dinamo platio brazilskom prvoligašu za Andersona, no Vasco da Gama je u kolovozu od Herthe tražila odštetu od 250.000 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙