FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Povećan kapacitet Alianz Arene

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Nakon što je cijele sezone igraopred rasprodanim gledalištem, muenchenski je Bayern zatražio odnadležnog organa DFB-a proširenje svog novog stadiona Alianz Arene.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Nakon što je cijele sezone igrao pred rasprodanim gledalištem, muenchenski je Bayern zatražio od nadležnog organa DFB-a proširenje svog novog stadiona Alianz Arene.

Otkako je prošle godine "uselio" na novi stadion Alianz Arenu Bayern je svih 12 prvenstvenih utakmica odigrao pred punim tribinama pa je zbog toga i tražio odobrenje za proširenje tribina, koje je i dobio, pa će se uskoro kapacitet objekta povećati za 3901 mjesto. Alianz Arena će prvi put, 24. siječnja, kad Bayern igra za kup protiv Mainza moći primiti 69.901 gledatelja umjesto dosadašnjih 66.000.

Juergen Muth, manadžer Arena GmbH-a, izjavio je njemačkoj novinskoj agenciji SID da na stadionu neće biti većih zahvata te da će se povećanje kapaciteta objekta postići prodajom većeg broja ulaznica za dio tribina na kojemu nema mjesta za sjedenje nego za stajanje.

Za utakmice Svjetskog prvenstva, koje počinje 9. lipnja i traje do 9. srpnja ove godine, kapacitet Alianz Arene se neće mijenjati i iznosit će 59.416 mjesta jer će se dio tribina predviđen za stajanje pretvoriti u sjedeći sektor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙