FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Duh" izazvao paniku u indijskom selu

NEW DELHI, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Indijac za kojega sunjegova obitelj ali i suseljani vjerovali da je mrtav izazvao jepaniku kada se vratio u selo, piše list "Times of India".
NEW DELHI, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Indijac za kojega su njegova obitelj ali i suseljani vjerovali da je mrtav izazvao je paniku kada se vratio u selo, piše list "Times of India".

Djeca su uzvikivala "Duh!Duh!", a suseljani su zaključavali vrata kada se Raju Raghuvanshi vratio iz zatvora početkom mjeseca u svoje selo u okrugu Mandla u državi Madhya Pradesh.

Raghuvanshijeva braća, koja su obrijala glave kako bi ga oplakivali u skladu s hinduskom tradicijom, pobjegla su kada se on pojavio.

Lokalno seosko vijeće je od njega zatražilo dokaz da nije duh, ali novine nisu napisale kakav su to dokaz starješine htjele.

Raghuvanshijevi problemi su počeli kada je završio u zatvoru prošle godine. Tamo je primljen u bolnicu jer je imao problema sa želucem od čega se oporavio, ali je jedan dalji rođak obitelji kazao da je preminuo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙