FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija će u 2006. odobriti ulazak 170.000 stranih radnika

RIM, 15. siječnja 2006. (Hina) - Talijanska država će u ovoj godiniodobriti ulazak 170 tisuća stranih radnika, što je 70 tisuća višenegoli 2005. godine, objavljuje u nedjelju u svome novom tjednomprilogu namijenjenom strancima u Italiji list Repubblica.
RIM, 15. siječnja 2006. (Hina) - Talijanska država će u ovoj godini odobriti ulazak 170 tisuća stranih radnika, što je 70 tisuća više negoli 2005. godine, objavljuje u nedjelju u svome novom tjednom prilogu namijenjenom strancima u Italiji list Repubblica.

Najtiražniji talijanski list će od danas svake nedjelje donositi i prilog "Metropoli", list za "multietničku Italiju", kako stoji u podnaslovu toga priloga.

Repubblica je prvi veliki nacionalni tjednik koji je odlučio pitanjima stranih radnika u Italiji, kojih sada ima gotovo tri milijuna, posvetiti posebnu pažnju.

U današnjem prvom broju "Metropoli" objavljuje, uz ostalo, na koji se način u Italiji može dobiti državljanstvo, koje su prepreke i kako je to pitanje zakonski regulirano u drugim velikim europskim zemljama.

Objavljeno je i da je određeno dopuštanje ulaska 170 tisuća novih radnika iz zemalja izvan Europske unije s time što se dodaje kako su talijanske tvrtke zatražile "uvoz" 250 tisuća stranih radnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙