FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Makedonski predsjednik u Crnoj Gori otvorio konzulat

PODGORICA, 10. siječnja 2006. (Hina) - Makedonski predsjednik BrankoCrvenkovski, koji boravi u dvodnevnom posjetu Crnoj Gori, otvorio je uutorak makedonski generalni konzulat u Podgorici.
PODGORICA, 10. siječnja 2006. (Hina) - Makedonski predsjednik Branko Crvenkovski, koji boravi u dvodnevnom posjetu Crnoj Gori, otvorio je u utorak makedonski generalni konzulat u Podgorici.

Tijekom dana se Crvenkovski sastao s najvišim crnogorskim dužnosnicima, predsjednikom Filipom Vujanovićem, premijerom Milom Đukanovićem i predsjednikom crnogorskog parlamenta Rankom Krivokapićem.

Crvenkovski je novinarima nakon razgovora s Vujanovićem izjavio novinarima da će "Makedonija podržati svaku odluku crnogorskih građana izraženu na referendumu o državnom statusu", te da će "nakon plebiscita nastaviti graditi dobre odnose sa Crnom Gorom".

Vujanović i Crvenkovski su ocijenili da su bilateralni i gospodarski odnosi dvije države na visokom nivou i da mogu poslužiti kao primjer dobre suradnje svim zemljama zapadnog Balkana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙