FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 13. do 16. siječnja

ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebuidućih će dana biti povoljne, no kronični bolesnici trebaju se čuvatiniskih temperatura, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo GradaZagreba.
ZAGREB, 12. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebu idućih će dana biti povoljne, no kronični bolesnici trebaju se čuvati niskih temperatura, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak će povoljne prilike utjecati na dobro raspoloženje i miran san. Astmatičari moraju obavezno nos i usta zaštititi od hladnog i onečišćenog zraka te izlaske iz kuće ograničiti samo na hitne potreba. Koronarni bolesnici s obzirom na niske temperature trebaju izbjegavati nagli izlazak na otvoreno i tjelesno opterećenje, uz redovito uzimanje lijekova. Reumatski bolesnici također trebaju smanjiti izlaganje hladnoći. Zbog pojačanog onečišćenja zraka kronični plućni i srčani bolesnici trebaju smanjiti aktivnosti na otvorenom.

U subotu, nedjelju i ponedjeljak povoljna biometeorološka situacija će utjecati na dobro raspoloženje i miran san. Astmatičari moraju obavezno nos i usta zaštititi od hladnog i onečišćenog zraka te izlaske iz kuće ograničiti samo na hitne potreba. Koronarni bolesnici s obzirom na niske temperature trebaju izbjegavati nagli izlazak na otvoreno i tjelesno opterećenje, uz redovito uzimanje lijekova. Reumatski bolesnici također trebaju smanjiti izlaganje hladnoći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙