FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nizozemka putem interneta ponudila jednogodišnjeg sina na usvajanje

AMSTERDAM, 11. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Jedna Nizozemka je putemaukcijske internet stranice ponudila na usvajanje svog jednogodišnjegsina bez naknade, javio je nizozemski radio u srijedu.
AMSTERDAM, 11. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Jedna Nizozemka je putem aukcijske internet stranice ponudila na usvajanje svog jednogodišnjeg sina bez naknade, javio je nizozemski radio u srijedu.

"Nije bolestan. Dajem ga jer mi je mnogo stvari na pameti i nisam baš uspješna u odnosu s djecom", napisala je osoba koja je stavila oglas i tvrdi da je majka jednogodišenjg dječaka. Internet stranica Marktplaats uklonila je oglas.

Marktplaats kaže da se oglasi u kojima se prodaju djeca "na sreću ne pojavljuju baš često" premda je jednom jedna majka ponudila svoju kćer koja je prolazila kroz pubertet s objašnjenjem da "ne može ništa s njom".

Čini se da je osoba koja je ponudila jednogodišnjeg dječaka iz Leeuwadena na sjeveru Nizozemske. U oglasu su navedeni telefonski broj i e-mail adresa, no na telefon se više nitko ne javlja.

Jedna od 152 osobe koje su pogledale oglas ponudila je 2,50 eura unatoč tome što je jasno navedeno da se dijete daje besplatno. Lokalna policija još nije reagirala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙