FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nizozemska: Mladić u tri mjeseca počinio 114 provala

AMSTERDAM, 19. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Jedan je dvadesetdvogodišnjiNizozemac u roku od tri mjeseca u Almereu nadomak Amsterdama počinio114 provala, izvijestila je u ponedjeljak policija, dodajući da je,otkad je mladić 13. studenoga uhićen, broj provala u tom gradiću paoza nevjerojatnih 80 posto.
AMSTERDAM, 19. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Jedan je dvadesetdvogodišnji Nizozemac u roku od tri mjeseca u Almereu nadomak Amsterdama počinio 114 provala, izvijestila je u ponedjeljak policija, dodajući da je, otkad je mladić 13. studenoga uhićen, broj provala u tom gradiću pao za nevjerojatnih 80 posto.

Mladić je provaljivao u poslovne prostore, škole, sportske centre, klupske prostorije, kradući uglavnom kompjutore i uredsku opremu, koje je najčešće mijenjao za kokain.

Almere je idealno mjesto za lopove. U njemu živi puno ljudi koji rade u Amsterdamu, pa stanove i kuće napuštaju rano ujutro, a u njih se vraćaju tek navečer.

Oko 10 posto ukradenih predmeta vraćeno je njihovim vlasnicima, a privedeni je Nizozemac, u znak kajanja, policiju odveo trima "dilerima" ukradenim predmetima. Uhićen je slučajno, tijekom jednog prometnog incidenta, a njegov DNK pronađen je na mnogim mjestima u stanovima i kućama čiji su vlasnici ranije prijavili krađe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙