FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nizozemci se žale da im se Englezi rugaju što ne piju

AMSTERDAM, 6. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nizozemski vojnici kojipomažu preživjelima u potresu u Pakistanu, tuže se kako su izloženizabrani konzumiranja alkohola, a istovremeno britanski i španjolskivojnici piju i rugaju im se.
AMSTERDAM, 6. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nizozemski vojnici koji pomažu preživjelima u potresu u Pakistanu, tuže se kako su izloženi zabrani konzumiranja alkohola, a istovremeno britanski i španjolski vojnici piju i rugaju im se.

"Kad smo stigli, rekli su nam da je u ovoj zemlji alkohol zabranjen ili da je do njega veoma teško doći i mi smo to prihvatili", rekao je jedan vojnik za nizozemski dnevnik De Telegraaf.

"Španjolci se vozaju uokolo u autima punim Heinekena... A Englezi nam dolaze u logor pijani i smiju nam se", kaže drugi vojnik.

Glasnogovornik nizozemskoga ministarstva obrane kaže kako je uobičajeno zabraniti alkohol u muslimanskim zemljama, u skladu s lokalnim običajima.

"Deseci su tisuća ljudi izgubili život u potresu i stotine tisuća drugih izgubili su sve što su imali", rekao je. "Izdržati bez alkohola mala je žrtva", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙