FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 6. siječnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 6. siječnja 2006.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

LONDON - Podružnica liberalno-demokratske stranke, treće po snazi političke skupine u Velikoj Britaniji, izabrao je dvanaestogodišnjaka za svog predsjednika. Oliver Smith novi je šef stranačke podružnice u mjestu Amber, središnja Engleska, koja ukupno ima oko pedesetak članova. "Volim sudjelovati na sastancima i sretan sam što sam dobio priliku", izjavio je mladić za list Derby Evening Telegraph. Oliver se obvezao da će redovno dolaziti na stranačke sastanke, ali je njegova majka upozorila da se zbog nastave ne smije prekasno vraćati kući.

TORONTO - Jedna Kanađanka u Torontu prijavila je svog sina policiji nakon što je na njegovom krevetu pronašla automatsku pušku. Ona je rekla da nije imala dvojbe oko toga treba li prijaviti sina, premda je znala da bi to za njega moglo značiti zatvorsku kaznu. "Možda sam spasila nečiji život, njegov ili život nekog drugoga, jer pušku ne nabavljate tek tako", izjavila je. Sedamnaestogodišnjak je nakon plaćanja jamčevine pušten da se brani sa slobode. Optužnica protiv njega ima 13 točaka, među kojima su one za nelegalno posjedovanje oružja i kokaina.

AMSTERDAM - Nizozemske vlasti naredile su proizvođaču popularnog osvježavajućeg napitka da s etikete ukloni oznaku kako piće ima "0 posto masnoća", javlja list Telegraaf. Uprava za hranu i robe taj je potez povukla na zahtjev udruge za zaštitu potrošača koja tvrdi da je tvrdnja tvrtke Katja o "nula posto masnoće" isprazna. "Piće ionako ne sadrži nikakve masnoće ali ima puno šećera", stoji u priopćenju udruge za zaštitu potrošača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙