FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kutija 2005 - U finalu Orkan Profectus i Megakop Konoba Luka

ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - U finalu 35. izdanja najuglednijegmalonogometnog turnira u Hrvatskoj, "Kutija 2005" igrat će MNK OrkanProfectus i Megakop Konoba Luka.
ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - U finalu 35. izdanja najuglednijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, "Kutija 2005" igrat će MNK Orkan Profectus i Megakop Konoba Luka.

Orkan Profectus je u prvom polufinalnom dvoboju na parketu Dvorane II Doma sportova pobijedio Agrokor 2:0, a pogotke su postigli Robert Hertl (23) i Korab Morina (38). Orkan, u čijim redovima igraju i Edin Dervišagić, braća Marinko i Zdravko Mavrović, Gordan Copak, Tin Lovreković, a brani Dragan Stojkić, posve zasluženo je izborila plasman u finale. Agrokoru nisu pomogli niti Branko Strupar, Robert Jarni, Vedran Čorluka i Robert Grdović.

U drugom polufinalnom ogledu Megakop Konoba Luka je nakon boljeg izvođenja sedmeraca porazila AMB Kolor 4:3. Nakon 40 minuta igre rezultat je bio 1:1. AMB je poveo pogotkom Zdravka Šapine u 10. minuti, a izjednačio je Marijo Dokupil sedam minuta kasnije. Prilikom izvođenja kaznenih udaraca Silvijo Čavilna je obranio udarac Berislava Alpeze, dok su ostali igrači bili uspješni. Za Konobu su pogotke postigli Bičanić, Škrinjar i Mazarekić, a za AMB Mandić i Filipović.

Finale je na rasporedu u četvrtak u 20 sati, dok je susret za treće mjesto u 18 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙