FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ayala se nada brzom oporavku

ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - Argentinski branič Roberto Ayala(32) nada se brzom oporavku poslije teške ozljede koljena kojeg je'okrenuo' na treningu nogometaša Valencije zbog čega će oko dvamjeseca morati provesti na oporavku.
ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - Argentinski branič Roberto Ayala (32) nada se brzom oporavku poslije teške ozljede koljena kojeg je 'okrenuo' na treningu nogometaša Valencije zbog čega će oko dva mjeseca morati provesti na oporavku.

Kapetan argentinske reprezentacije podvrgnut će se za dan-dva u Buenos Airesu artroskopskom zahvatu na desnom koljenu, ali na njegovu sreću čini se da ligamenti i hrskavica koljena nisu oštećeni.

"Ako je snimak dobar trebat će samo dobro očistiti koljeno od zgrušane krvi pa se nadam da ću za najviše dva mjeseca opet biti posve spreman za igranje" - kazao je Ayala i dodao da u cijeloj nesreći ima i malo sreće, jer se ozlijedio 6 mjeseci prije početka Svjetskog prvenstva tako da će imati vremena da se do SP-a vrati u top-formu.

Roberto Ayala, koji je 2004. imao operaciju ligamenata istog koljena, ključni je čovjek u obrani momčadi koju argentinski izbornik Jose Pekerman vodi u Njemačku po treći naslov svjetskog prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙