FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Film "Što je muškarac bez brkova?" za vikend gledalo više od deset tisuća gledatelja

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Filmsku komediju "Što je muškaracbez brkova?", po istoimenom romanu Ante Tomića u režiji HrvojaHribara, u prvom vikendu prikazivanja, od 5. do 8. siječnja, gledaloje 10.337 gledatelja, što je najbolje kino otvaranje nekog hrvatskogfilma u posljednjih nekoliko godina.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Filmsku komediju "Što je muškarac bez brkova?", po istoimenom romanu Ante Tomića u režiji Hrvoja Hribara, u prvom vikendu prikazivanja, od 5. do 8. siječnja, gledalo je 10.337 gledatelja, što je najbolje kino otvaranje nekog hrvatskog filma u posljednjih nekoliko godina.

Uspjeh je tim veći jer je njegova kino distribucija počela 5. siječnja samo u Samoboru, Dubrovniku i Zagrebu, gdje je po gledanosti u zagrebačkom Cinestaru nadmašio američke filmove "King Konga" i "Harryja Pottera".

Kako njegova distribucija u ostalim kinima diljem Hrvatske kreće od 12. siječnja, na putu je da postane, kako napominju u Blitzu - film i video distribuciji, jedan od najgledanijih hrvatskih filmova u posljednjih deset godina.

Film "Što je muškarac bez brkova?" osvojio je lani na 11. sarajevskom filmskom festivalu "Srce Sarajeva" nagradu za najbolju glumicu te nagradu publike na Zagreb Film Festivalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙