FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

raspisan natječaj za ovogodišnji one take film festival

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Na internetskim stranicama One TakeFilm Festivala, festivala filmova snimljenih u jednom kadru, raspisanje natječaj za ovogodišnji Festival, koji će se održati od 17. do 19.studenoga u Zagrebu.
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Na internetskim stranicama One Take Film Festivala, festivala filmova snimljenih u jednom kadru, raspisan je natječaj za ovogodišnji Festival, koji će se održati od 17. do 19. studenoga u Zagrebu.

Rok za predaju radova je 15. srpnja, a natjecati se mogu profesionalni i neprofesionalni filmski i video autori, s jednim filmom, nastalim nakon 1. siječnja 2002., najavljeno je.

Na One Take Film Festivalu prikazuju se isključivo filmovi snimljeni u jednom kadru. Kadar se tehnički definira kao snimka od trenutka uključivanja do isključivanja kamere, a rezovi, zatamnjenja/odtamnjenja, pretapanja i svi ostali montažni sklopovi u tim filmovima ne smiju se primijenjivati.

Trajanje filma nije ograničeno, a mogu sudjelovati igrani, dokumentarni i eksperimentalni filmovi te glazbeni i reklamni spotovi.

Filmovi, u VHS ili DVD-video formatu, s cjelovitom prijavom moraju biti poslani najkasnije do 15. srpnja na adresu One Take Film Festivala, Tuškanac 1 u Zagrebu.

Prijavnica i pravilnik natječaja nalaze se na internet adresi Festivala (www.onetakefilmfestival.com).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙