FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pod naletom vlaka na automobil, smrtno stradao suputnik

ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - U naletu vlaka na osobno vozilodanas oko 13,50 sati na pružnom prijelazu Trnava-Nova Branimirova namjestu nesreće smrtno je stradao suputnik, a vozač je s teškimtjelesnim ozljedama prebačen u bolnicu "Dubrava", doznaje se odzagrebačke policije (PUZ).
ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - U naletu vlaka na osobno vozilo danas oko 13,50 sati na pružnom prijelazu Trnava-Nova Branimirova na mjestu nesreće smrtno je stradao suputnik, a vozač je s teškim tjelesnim ozljedama prebačen u bolnicu "Dubrava", doznaje se od zagrebačke policije (PUZ).

Iz PUZ-a se doznaje da je danas oko 13,50 sati na pružnom prijelazu Trnava-Nova Branimirova vlak koji je prometovao na relaciji Sisak-Zagreb naletio na osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin 1949. godište. S njim je u automobilu bio suputnik Ivan Kuleš (1949. godište) koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće preminuo.

Očevid je završen, a vodio ga je istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda. Okolnosti nesreće se utvrđuju, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Željeznički promet između zagrebačkoga Glavnog kolodvora i kolodvora u Sesvetama koji je zbog nesreće bio zatvoren ponovno je otvoren oko 17 sati, rečeno je u PUZ-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙