FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: jučer počinjena dva pokušaja ubojstva nožem

ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačka policija izvijestila jedanas da su jučer u Zagrebu počinjena dva pokušaja ubojstva nožem, alina sreću nitko nije ranjen opasno za život.
ZAGREB, 18. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačka policija izvijestila je danas da su jučer u Zagrebu počinjena dva pokušaja ubojstva nožem, ali na sreću nitko nije ranjen opasno za život.

Jučer oko 13,45 sati na pokretnim stubama Autobusnog kolodvora 33-godišnji invalid na štakama I.M. nožem "skakavcem" ubo je u leđa 72-godišneg I.B.-a.

Policija još ne zna zašto je to učinio, a pretpostavlja da je riječ o slabim živcima jer se od prije nisu poznavali. Oni su se najprije posvađali, a zatim su se počeli naguravati i 33-godišnji invalid nožem je u leđa ubo 72-godišnjaka. Ranjeni I.B. ušao je u kolodvorsku zgradu s osumnjičenikom i došao do ulaza u policijsku ispostavu kako bi prijavio napad gdje su se ponovno sukobili.

Ozlijeđeni je prevezen u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a osumnjičenik je priveden u policiju na kriminalističku obradu.

Tridesetosmogodišnji muškarac sačekao je jučer poslijepodne kod ulaznih vrata kafića na Schlosserovim stubama 33-godišnjeg prijatelja koji radi u tom kafiću, a s kojim se prije posvađao. Ponovno su se posvađali i potukli, a u skladištu iza šanka 38-godišnji muškarac uzeo je kuhinjski nož i ubo 33-godišnjaka u desnu stranu vrata.

Ranjeni muškarac operiran je u KBC "Zagreb", a ozljede će se naknadno okvalificirati. Osumnjičenik je priveden je u policiju na kriminalističku obradu. Policiji je od prije poznat, evidentiran je za kažnjiva djela provale, zloporabe droga i ostala kažnjiva djela, a za njim su raspisane i dvije tjeralice jer izbjegava služiti zatvorsku kaznu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙