FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanimirović čestitao Božić po julijanskom kalendaru

VUKOVAR,6. siječnja 2006.(Hina) - Građanima koji Božić slave pojulijanskom kalendaru Božić je čestitao i predsjednik Samostalnedemokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović.
VUKOVAR,6. siječnja 2006.(Hina) - Građanima koji Božić slave po julijanskom kalendaru Božić je čestitao i predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Vojislav Stanimirović.

"Dan Hristovog rođenja jedan je od najvećih praznika suvremene civilizacije. Svim ljudima dobre volje u ime parlamentarnoga SDSS-a i svoje osobno ime želim da Božić provedu u toplini obiteljskog ugođaja", stoji u božićnoj čestitki Vojislava Stanimirovića.

Također poziva građane koji Božić slave po julijanskom kalendaru da se na taj blagda "sjete svih sunarodnjaka koji, ne svojom krivnjom, već deset ili petnaest godina zaredom toplinu Božića ne mogu osjetiti u svojim domovima".

"Sjetimo se onih koji 'Roždenstvo Hristovo' slave daleko od svojih rodnih ognjišta te onih koji i ovaj Božić slave tako blizu, a tako daleko od svojih kuća i stanova koji im još nisu vraćeni", stoji božićnoj čestitki predsjednika SDSS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙