FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić čestitao Božić mitropolitu Jovanu

ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Ministar kulture i predsjednikVladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupićčestitao je Božić gospodinu Jovanu, mitropolituzagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije, te poglavarima ostalihkršćanskih crkava koji taj blagdan slave po julijanskom kalendaru.
ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Ministar kulture i predsjednik Vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić čestitao je Božić gospodinu Jovanu, mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije, te poglavarima ostalih kršćanskih crkava koji taj blagdan slave po julijanskom kalendaru.

"Vaše visokopreosveštenstvo, u ime Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Vlade Republike Hrvatske i u svoje ime čestitam Vam blagdan Nove godine i Božića, sa željom da stalno ostvarivanje poslanja Crkve bude na sve veću korist za svakog vjernika Vaše Crkve, kao i za sve ljude dobre volje. Sretan Vam Božić i mirom ispunjena Nova godina", stoji u Biškupićevoj čestitki mitropolitu Jovanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙