FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slalom Sljeme: Janica starta sedma, Ana 12., Nika 14.

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Vodeća skijašica u redoslijeduslalomašica i u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa Janica Kostelić usutrašnjoj će slalomskoj utrci na zagrebačkom Sljemenu imati startnibroj sedam, određeno je na ždrijebu brojeva za Trgu bana Jelačića.
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Vodeća skijašica u redoslijedu slalomašica i u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa Janica Kostelić u sutrašnjoj će slalomskoj utrci na zagrebačkom Sljemenu imati startni broj sedam, određeno je na ždrijebu brojeva za Trgu bana Jelačića.

Preostale dvije hrvatske skijašice iz prve jakosne skupine, Ana Jelušić i Nika Fleiss, dobile su startne brojeve 12 i 14. Prva će startati Amerikanka Sarah Schleper, druga njena sunarodnjakinja Kristina Koznick, a treća Finkinja Tanja Poutiainen.

Ždrijebu na glavnom zagrebačkom trgu prisustvovale su sve najbolje svjetske slalomašice osim Šveđanke Anje Paerson koja još nije stigla u Zagreb. Paerson je, prema riječima njezina trenera, na putu prema Zagrebu, a kasni zbog problema s avionom.

Prva vožnja je na rasporedu u 15.30 sati, a druga u 18 sati.

Nagradni fond sljemenskog slaloma najveći je u povijesti Svjetskog kupa. Skijašice će podijeliti ukupno 165.000 eura, a pobjednici će pripasti 60.000. Dosadašnji rekord držao je austrijski Kitzbuehel sa 140.000 eura.

Nakon ždrijeba, zagrebački Trg bana Jelačića postat će najveći plesni podij u Europi - s početkom u 20 sati na besplatnom koncertu za sve građane nastupaju najveće svjetske zvijezde disco glazbe u svojim originalnim postavama. Na besplatnom koncertu za sve generacije nazvanom "Snow Queen Disco Fever" nastupaju najpoznatije zvijezde svjetske disco glazbe u svojim originalnim postavama! Nile Rodgers & Chic with special guests aka Chicfest, Village People, Thelma Houston, Anita Ward i Rose Royce izvest će svoje najpoznatije disco hitove. "Ring my bell", "Le Freak", "We Are Family", "In The Navy", "Car Wash", "Wishing On A Star", "Don't Leave Me This Way"..., samo su neki od vječnih disco hitova koje će građani moći čuti uživo, u izvođenju originalnih zvijezda koje su ih i proslavile.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙