FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kalifornija: Zbog voajerizma završio u zatvoru

LOS ANGELES, 4. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Stanovnici jednog grada najugu Kalifornije podnijeli su tužbu protiv svog susjeda, optuživši gaza voajerizam, nakon što su otkrili da je oko svoje kuće postavioskrivene kamere kako bi mogao pratiti njihov privatni život,izvijestili su kalifornijski sudski izvori.
LOS ANGELES, 4. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Stanovnici jednog grada na jugu Kalifornije podnijeli su tužbu protiv svog susjeda, optuživši ga za voajerizam, nakon što su otkrili da je oko svoje kuće postavio skrivene kamere kako bi mogao pratiti njihov privatni život, izvijestili su kalifornijski sudski izvori.

U žalbi je navedeno da je William Brown oko svoje kuće postavio mrežu minijaturnih kamera, opremljenih kvalitetnim objektivima koje su mu omogućavale da vidi što se događa u njihovim domovima.

Kod Browna je pronađeno više video kaseta na kojima je montirano nekoliko filmova s prizorima iz života njegovih golih ili polugolih susjeda, rekao je odvjetnik podnositelja tužbe Eric Traut.

Brown je uhićen 2004. nakon što je otkriveno postojanje kamera, a krajem prosinca 2005. osuđen je na izdržavanje stroge tromjesečne zatvorske kazne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙