FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mahmud Abas posjetio Bahrein

MANAMA, 3. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Predsjednik Palestinskesamouprave Mahmud Abas se, kratko nakon dolaska u Manamu, sastao uutorak s kraljem Bahreina i s njim razgovarao o stanju na palestinskomteritoriju, te o parlamentarnim izborima koji bi se trebali održati25. siječnja.
MANAMA, 3. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Predsjednik Palestinske samouprave Mahmud Abas se, kratko nakon dolaska u Manamu, sastao u utorak s kraljem Bahreina i s njim razgovarao o stanju na palestinskom teritoriju, te o parlamentarnim izborima koji bi se trebali održati 25. siječnja.

Šeik Hamad ben Isa Al Kalifa je Abasu rekao kako je "potrebno učvrstiti palestinsko nacionalno jedinstvo", objavila je službena bahreinska agencija Bahreinie Bna.

Palestinski je državnik nakon kratkog posjeta napustio Manamu i krenuo u Kairo, naveo je jedan diplomat palestinskog predstavništva u Manami.

Bahrein je 4. postaja na kojoj se Abas u sklopu posjeta zaljevskim zemljama zaustavio.

U Kataru je predsjednik Palestinske samouprave najavio da će zamrznuti parlamentarne izbore predviđene za 25. siječnja ako Izrael Palestincima u Jeruzalemu ne dopusti da glasaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙