FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet u 4.30 sati

ZAGREB, 1. siječnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 4.30 sati.
ZAGREB, 1. siječnja 2006. (Hina) - Pregled događaja do 4.30 sati.

KARTUM - Pet osoba zaposlenih u sudanskom veleposlanstvu u Bagdadu, među kojima je bio i jedan diplomat, oslobođeno je u subotu.

"Točno je, pustili su ih. Sada su u bagdadskom veleposlanstvu. Svi su dobro", rekao je sudanski ministar vanjskih poslova Al-Samani Wasila ne dodajući druge pojedinosti.

Sudan je u petak priopćio da će zatvoriti veleposlanstvo u Bagdadu, jedan dan nakon što je iračka al-Qaida otela pet osoba zaposlenih u tom veleposlanstvu tražeći od Kartuma da u roku od 48 sati prekine veze s Irakom.

SAN FRANCISCO - Stotine osoba evakuirane su iz domova na području San Francisca zbog poplava i odrona izazvanih nevremenom, izvijestile su u subotu hitne službe. Padaline u noći s petka na subotu sjeverno od San Francisca, posebno na područjima vinogorja Napa i Sonoma, uzrokovale su prelijevanje rijeka iz korita i poplavu naseljenih područja, rekao je Dale Chessey, glasnogovornik hitne službe pri uredu kalifornijskoga guvernera. Na području Nape i Sonome otvoreno je nekoliko skloništa za evakuirane, priopćio je mjesni Crveni križ. Čini se da zasad nema žrtava, dodao je Chessey.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙