FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 19. ožujka 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 19. ožujka 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić napredovao je za jedno mjesto na najnovijoj ATP ljestvici na kojoj Ljubičić sada zauzima sedmu poziciju, dok je bolesni Mario Ančić sve niže i trenutno je trinaesti. Ljubičić je u Indian Wellsu obranio prošlogodišnje bodove i prestigao je Amerikanca Jamesa Blakea, dok je Ančić pao za dvije pozicije, a kako će zbog mononukleoze morati pauzirati barem dva mjeseca u idućim će tjednima još nazadovati na ATP listi. Od ostalih hrvatskih tenisača Ivo Karlović (105) je pao četiri pozicije, Roko Karanušić je ostao 156., a Marin Čilić (176) je poboljšao renking za četiri mjesta.

MIAMI - Hrvatske tenisačice Karolina Šprem i Ivana Lisjak izgubile su svoje dvoboje 1. kola kvalifikacija za veliki WTA turnir u Miamiju koji počinje krajem ovoga tjedna. Šprem je izgubila od Ukrajinke Olge Savčuk sa 6-3, 6-2, dok je od Lisjak sa 6-4, 6-2 bolja bila Tajlanđanka Tamarine Tanasugarn.

DONECK - Hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta za svoj Šahtar koji je u gradskom derbiju u 19. kolu ukrajinskog prvenstva svladao Metalurg iz Donecka sa 2-1, te upisao asistenciju za prvi pogodak njegovog sastava. Ovom pobjedom drugoplasirani Šahtar je smanjio zaostatak za vodećim Dinamom iz Kijeva na dva boda.

LONDON - Engleski nogometni izbornik Steve McClaren ipak je naknadno pozvao braniča Aston Ville Garetha Barrya za predstojeće utakmice kvalifikacija za EURO protiv Izraela i Andore. Javnost i engleski treneri javno su kritizirali McLarena zbog neuvrštavanja ljevaka Barrya, jer engleski izbornik zbog ozljeda i suspenzija u sastavu nije uopće imao ljevaka u obrani. U prvenstvenim dvobojima preko vikenda ozlijedili su se još i Gary Neville i Micah Richards, pa je McLaren naprosto bio prisiljen pozvati Barrya. Iznimno kritizirani McClaren najvjerovatnije je ostao bez napadača Charltona Darrena Benta, koji je obnovio ozljedu koljena, a kako u dvije FA Kup utakmice u ponedjeljak nastupa još 13 McClarenovih izabranika, moguće su i daljnje ozljede i otkazi.

MELBOURNE - Na Svjetskom prvenstvu u plivanju, vaterpolu i vodenim sportovima u australskom Melbourneu danas su se dijelila tri kompleta odličja, a zlatna odličja su otišla u Kinu i Rusiju. Ruskinja Natalija Iščenko pobjednica je pojedinačnog natjecanja u tehničkom nastupu u sinkroniziranom plivanju. Srebro je pripalo Španjolki Gemmi Mengual Civil, a broncu Japanki Saho Harada. U sikroniziranim skokovima u vodu muškaraca sa trimetarske daske pobijedili su Kinezi Wang Feng i Qin Kai, ispred Kanađana Alexandra Despatiea i Artura Mirande, te Nijemaca Tobiasa Schellenberga i Andreasa Welsa.

U sikroniziranim skokovima u vodu žena sa desetmetarske platforme zlato su osvojile Kineskinje Jia Tong i Chen Ruolin, srebro Australke Briony Cole i Melissa Wu,a broncu Nijemice Annett Gamm i Nora Subschinski.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙