FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 9. ožujka 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:
ZAGREB, 9. ožujka 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

KVITFJELL - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzima 29. mjesto nakon spusta posljednje super-kombinacije ove sezone u Svjetskom kupu, koja se održava u norveškom Kvitfjellu. Kostelić je Olimpijsku stazu prošao za 1:31.57 zaostavši skoro dvije sekunde za vodećim nakon spusta Švicarcem Didierom Cuchem.

NEW YORK - Na programu NBA lige bila su tek dva susreta, a u obje utakmice su slavile gostujuće momčadi. San Antonio je pobijedio Sacramanto 100:93, dok je Chicago bio bolji od Orlanda 100:76.

VALENCIA - Vezni igrač španjolskog nogometnog prvoligaša Valencie, Ruben Baraja (31) pauzirat će najmanje mjesec dana zbog ozljede mišića desne noge. Baraja se ozlijedio u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Intera. baraja će zbog ozljede sigurno propustiti susrete četvrtfinala Lige prvaka, te ligaške oglede protiv Osasune, Racin Santandera, Espanyola i Athletic Bilbaoa. Valencia se trenutačno nalazi na trećem mjestu Primere sa 46 bodova, četiri manje od lidera Seville.

MADRID - Branič španjolskog velikana Real Madrida Roberto Carlos svoju je veliku pogrešku u prvoj minuti utakmice protiv Bayerna nakon koje su Bavarci postigli pogodak, opravdao lošim terenom. "Travnjak Allianz Arene je bio loš. Lopta je nezgodno udarila u jednu grbu i zbog toga je nisam uspio umiriti. Nisam načinio pogrešku zbog gubitka koncentracije, već zbog lošeg travnjaka," pravdao se Brazilac. Hasan Salihamidžić je iskoristio njegovu pogrešku i sjajno je asistirao za Roya Maakaya koji je u 10. sekundi utakmice doveo Bayern u vodstvo.

ZAGREB - Uoči posljednjeg dana natjecanja i zadnjeg, šestog, plova Bacardi Kupa, koji se od 4. do 9. ožujka održava u vodama Biscayne Baya na Floridi, hrvatska posada riječkog 3. Maja Lovrović - Mikuličić nalazi se na 17. mjestu među 75 posada klase Zvijezda. U petom plovu regate u cilj su ušli 20. U petom plovu pobjeda je pripala Poljacima Kusznierewiecz - Zycki, koji su cijeli plov vodili dvoboj s Novozelađanima Pepper - Giles. Poljaci su bili bolji za dvije dužine broda. Međutim, nakon odbacivanja najlošijeg plasmana Novozelanđani su zadržali ukupno vodstvo i imaju sad solidnih šest bodova prednosti ispred Poljaka. Na trećem mjestu je još jedna čuvena posada klase Zvijezda, Šveđani Loof - Ekstrom, koja ima samo jedan bod više od poljske posade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙