FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 9. ožujka 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 9. ožujka 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

KVITFJELL - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je četvrto mjesto na posljednjoj super-kombinaciji ove sezone u Svjetskom kupu, koja se održala u norveškom Kvitfjellu. Sa novih 50 bodova Ivica je ostao na trećem mjestu ukupnog poretka ove discipline, a druga pozicija pobjegla mu je za svega dva boda. Mali kristalni Globus osvojio je Norvežanin Aksel Lund Svindal. Današnja pobjeda pripala je Austrijancu Benjaminu Raichu koji je nakon spusta bio na 11. mjestu. Raich je slavio s ukupnim rezultatom 2:21.22. Drugo mjesto pripalo je Švicarcu Silvanu Zurbriggenu (+1.41), dok je treći bio Norvežanin Aksel Lund Svindal (+1.56). Ivica je nakon spusta bio na 29. mjestu, a na koncu se probio do četvrte pozicije sa zaostatkom 1:74 sekunde. Drugi hrvatski predstavnik Natko Zrnčić - Dim ostvario je rezultat 2:27.52, što je bilo 6.30 sekundi slabije vrijeme od pobjednika, na koncu dovoljno za 29. mjesto od 33 skijaša koliko ih je završilo utrku.

Svindal je u posljednjoj utrci uspio preskočiti Švicarca Marca Berthoda i osvojiti mali kristalni Globus u super-kombinaciji. Svindal je na koncu slavio sa 232 boda. Berthod je danas bio deveti, a ukupno je pao na drugo mjesto sa 202 boda, dok je Ivica treći sa 200 bodova. U ukupnom poretku Svjetsko kupa vodi Raich sa 1.045 bodova, Svindal je drugi sa 928, dok Cuche na trećem mjestu ima 810 bodova.

ATENA - Ždrijeb četvrtfinala i polufinala nogometne Lige prvaka.

ČETVRTFINALE:

AC Milan (Ita) - Bayern Munchen (Njem)

PSV Eindhoven (Niz) - Liverpool (Eng)

AS Roma (Ita) - Manchester United (Eng)

Chelsea (Eng) - Valencia (Špa)

Prvi susreti na rasporedu su 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja.

POLUFINALE:

Pobjednik Chelsea/Valencia - PSV Eindhoven/Liverpool

Pobjednik Roma/Manchester United - Milan/Bayern Munchen

Prvi susreti na rasporedu su 24. i 25. travnja, a uzvrati su 1. i 2. svibnja

Finale je na rasporedu 23. svibnja na Olimpijskom stadionu u Ateni.

LONDON - Engleski nogometni prvoligaš Arsenal do kraja će sezone biti lišen usluga svoga kapetana Thierryja Henryja koji je u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv PSV-a iz Eindhoven ozlijedio trbušne mišiće, te prepone.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙