FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 15. ožujka 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 15. ožujka 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

LENZERHEIDE - Švedska skijašica Anja Paerson pobijedila je u današnjem super-G na završnici Svjetskog kupa u Lenzerheideu. Druga je bila Austrijanka Andrea Fischbacher (+0,67), a treće mjesto pripalo je njenoj sunarodnjakinji Marlies Schild (+0,93), koja je dodatno povećala prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa u odnosu na Nicole Hosp, koja je danas bila peta. Amerikanka Julia Mancuso završila je na sedmom mjestu. Schild sada ima 70 bodova više od Hosp, dok Mancuso zaostaje 110 bodova. U subotu skijašice voze slalom, u kojem Schild dominira ove sezone. U osam ovosezonskih slaloma Schild je sedam puta pobijedila, a tek je u Semmeringu bila treća.

MUENCHEN - Najtrofejniji njemački nogometni klub minhenski Bayern uspio je nagovoriti Ottmara Hitzfelda na produženje ugovora, pa će tako Hitzfeld i sljedeće sezone biti trener Bayerna. Hitzfeld je preuzeo Bayern u veljači ove godine, nakon što je klub dao otkaz Felixu Magathu. Na trenerskoj klupi Bavaraca Hitzfeld je namjeravao ostati samo do kraja ove sezone, no nakon brojnih nagovaranja čelnika kluba ipak je odlučio produžiti ugovor za još godinu dana.

MENDE - Španjolac Alberto Contador (Discovery Channel) pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke "Paris - Nice" koja se boduje za "ProTour" vožene od Maursa do Mendea u dužini od 169 kiloemtara. Contador je najzahtjevniju etapu ovogodišnje utrke prešao za 4:07:26 sati, dvije sekunde zaostao je drugoplasirani Talijan Davide Rebellin (Gerolsteiner), a 12 treći Španjolac David Lopez (Caisse d'Epargne) sa 12 sekundi zaostatka. Vodstvo u ukupnom redoslijedu preuzeo je Rebellin sa šest sekundi ispred Contadora, a treći je Slovenac Tadej Valjavec (Lampre) sa 23 sekunde slabijim vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙