FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 16. ožujka 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati
ZAGREB, 16. ožujka 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati

INDIAN WELLS - Najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira iz Masters serije što se za nagradni fond od 3.17 milijuna dolara igra u Indian Wellsu. Ljubičić je u četvrtfinalu izgubio od Amerikanca Andya Roddicka 6:7 (7), 6:7 (8). Bio je to njihov deseti međusobni susret i sedma pobjeda američkog tenisača. Plasman u polufinale izborio je i Španjolac Rafael Nadal koji je pobijedio Argentinca Juana Ignacia Chelu 7:5, 7:5. U preostala dva četvrtfinalna ogleda sastaju se Britanac Andrew Murray i Nijemac Thomas Haas, te Španjolac David Ferrer i Srbin Novak Đoković.

NEW YORK - U NBA ligi odigrana su tri susreta. Denver je bez većih problema pobijedio LA Lakerse 113:86, Milwaukee je iznenadio San Antonio (101:90), dok je jedinu gostujuću pobjedu upisao Miami protiv New Jerseya (93:86). Trijumfom u Bradley Centru Milwaukee je prekinuo niz od 13 uzastopnih pobjeda San Antonia. Domaćin je do 24. pobjede (41 poraz) došao pod vodstvom novog trenera Larrya Krystkowiaka. Najbolju partiju pružio je Michael Redd sa 29 koševa, Andrew Bogut je dodao 13 koševa, 12 skokova i 6 asistencija. Dobru večer imao je i Charlie Bell (12 koševa, 5 skokova). San Antonio je predvodio Brent Barry sa 20 koševa, dok se Tim Duncan zaustavio na 13 koševa i 13 skokova.

KOPENHAGEN - Nogometaši danskog Brondbya pobjednici su trećeg izdanja Royal lige. Brondby je u finalnom susretu odigranom u Kopenhagenu pobijedio FC Kopenhagen 1:0. Pogodak odluke postigao je Šveđanin Martin Ericsson iz jedanaesterca u 38. minuti. FC Kopenhagen, koji je slavio u prva dva izdanja Royal lige, nastupio je bez dvojice ponajboljih igrača Tobiasa Linderotha i Marcusa Allbacka. "Kraljevska liga" se igra od 2004. godine, a u njoj nastupaju po četiri najbolja kluba iz nacionalnih prvenstva Švedske, Danske i Norveške.

LISABON - Portugalska Benfica posljednji je klub koji je izborio plasman u četvrtfinale nogometnog Kupa UEFA. Benfica je u uzvratnom susretu osmine finala u Lisabonu pobijedila Paris St Germain 3:1 i tako nadoknadila pogodak zaostatka iz prve utakmice u kojoj je PSG slavio 2:1. Junak utakmice bio je Simao Sabrosa koji je postigao dva pogotka (12, 88-11m), a strijelac za domaćine bio je i Petit (27). Pogodak za PSG postigao je Pauleta (32). Gosti su od 88. minute igrali bez isključenog Youssoufa Mulumba. Osim Benfice plasman u četvrtfinale Kupa UEFA izborili su Werder, Bayer Leverkusen, Sevilla, Osasuna, Espanyol, AZ Alkamaar i Tottenham.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙