FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 24. veljače 2007. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 24. veljače 2007. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Na području zagrebačkog naselja Trnje, na Trnjanskom nasipu, jutros oko 3,50 sati nepoznati počinitelj ili više njih vatrenim i hladnim oružjem pokušali su usmrtiti 21-godišnjeg mladića koji je zadobio prostrijelnu ranu glave, 31-godišnjaka koji je zadobio ubodnu ranu u lijevu natkoljenicu, 18-godišnjeg mladića koji je dobio rezne rane po rukama, te 23-godišnjaka koji ima ubodnu ranu u trbuhu, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka. Trojica ozlijeđenih mladića prevezeni su u Kliniku u traumatologiju, a 23-godišnjak koji ima ubodnu ranu u trbuhu, prevezen je u KBC Dubrava. S mjesta događaja u policiju je dovedeno više osoba radi kriminalističke obrade koja je u tijeku.

ZAGREB - Državni centar za obavješćivanje 112 izvijestio je jutros kako je na INA-inom cjevovodu Molve-Ivanić Grad, u mjestu Brezovac kod Bjelovara, došlo do istjecanju plina. Informaciju o tome dostavio je INA-in pogon Bjelovar, a do istjecanja je došlo u četvrtak poslijepodne oko 14 sati. Mjesto istjecanja plina je locirano, ali nije iskopano jer je došlo do smrzavanja tla prilikom isticanja plina, te mjesto događaja osiguravaju vatrogasci poduzeća "Sinaco". Daljnje aktivnosti će zahtijevati najvjerojatnije spaljivanje plina tzv. bakljom, a Centar za obavješćivanje će dostaviti informaciju nakon provedene sanacije.

ZAGREB - Policijska uprava zagrebačka do sada nije zabilježila navijačke izgrede niti je bilo policijskog postupanja uoči večerašnjeg nogometnog derbija Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru, a tijekom poslijepodneva očekuje se dolazak vlaka iz Splita s oko 650 navijača, u pratnji pripadnika interventne policije Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, izvijestila je danas PU zagrebačka. Tijekom jučerašnjeg dana u Zagreb je stigao manji broj Hajdukovih navijača osobnim automobilima i redovitim autobusnim linijama, navodi zagrebačka policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙