FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 28. siječnja 2007. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat.
ZAGREB, 28. siječnja 2007. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat.

ZAGREB - Policiji je jutros oko 10 sati dojavljeno da je u zagrebačkom Mjesnom odboru u Remetinečkoj ulici broj 79 provaljeno u prostorije Udruge branitelja liječenih od PTSP-a, potvrdila je danas Hini zagrebačka Policijska uprava. Kako je izvijestila policija, očevidom je utvrđeno da je iz prostorija Udruge ukradeno računalo.

ZAGREB - U povodu diplomatske note koju je slovensko Ministarstvo vanjskih poslova uručilo Hrvatskoj prosvjedujući zbog odluke hrvatske Vlade o produljenju koncesije Ini za istraživanje nafte i plina u Jadranu, Hrvatska socijalno liberalna stranka (HSLS) istaknula je danas u priopćenju da je zabrinuta tom slovenskom notom i, kako navodi, posezanjima Slovenije na teritorij Republike Hrvatske. Zato će, ističe se u priopćenju, HSLS u Hrvatskom saboru tražiti raspravu i Vladine odlučne diplomatske protumjere kako bi se spor između Hrvatske i Slovenije riješio na Međunarodnome sudu pravde u Haagu.

DUGI OTOK - U prometnoj nesreći koja se prošle noći dogodila u Savaru, mjestu na Dugom otoku, poginuo je 17-godišnji mladić, a trojica su ozlijeđena, doznaje se danas od zadarske policije. Nesreća se dogodila kada je neregistrirani "jugo" skliznuo s ceste. Poginuo je 17-godišnji J.P. iz Zadra, a od trojice ostalih mladića u automobilu jedan je teže ozlijeđen i zadržan je na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici, a dvojica su lakše ozlijeđena. Kako se danas doznaje od zadarske Policijske uprave, neregistriranim automobilom upravljao je 20-godišnjak pod utjecajem alkohola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙