FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mali Splićani dočekali Novu godinu

SPLIT, 31. prosinca 2004. (Hina) - Najmlađi Splićani danas su naProkurativama proslavili Novu godinu na priredbi koju im je podnazivom "Abrakadabra Nova 2005." organiziralo Gradsko poglavarstvo.
SPLIT, 31. prosinca 2004. (Hina) - Najmlađi Splićani danas su na Prokurativama proslavili Novu godinu na priredbi koju im je pod nazivom "Abrakadabra Nova 2005." organiziralo Gradsko poglavarstvo.

Više stotina mališana doveli su mame, tate, bake i djedovi na gotovo trosatno druženje i praćenje programa.

Na dječjem dočeku Nove godine nastupili su Baletni studio "Školjkica", Plesna skupina "Sedmi vjetar", pjevači s Festivala "Mali Split", Perlice, Dječji ansambl "Filipa Devića", Plesna skupina "Noa" i drugi. Doček dječje Nove godine dosegnuo je vrhunac točno u podne kad im je Novu godinu čestitao gradonačelnik Miroslav Buličić sa suradnicima. No, djecu su najviše obradovale tisuće balona koji su iz zrakoplova pušteni na Prokurative, ali i nagradna igra.

Bio je to uvod u noćašnji doček Nove godine također na Prokurativama kojim počinje i proslava 1700. obljetnice grada Splita. Slavlje pod nazivom "Oliver i prijatelji za 1700 godina Splita" počinje već u 21 sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙