FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Doček Nove godine prvi put na otvorenom

ŠIBENIK, 30. prosinca 2004. (Hina) - Na šibenskom središnjem trguPoljani počelo je postavljanje šatora u kojemu će Šibenčani moćidočekati Novu godinu.
ŠIBENIK, 30. prosinca 2004. (Hina) - Na šibenskom središnjem trgu Poljani počelo je postavljanje šatora u kojemu će Šibenčani moći dočekati Novu godinu.

Organizatori proslave Gradsko poglavarstvo i Šibensko kazalište očekuju da će na proslavi, koja se u Šibeniku prvi put organizira na taj način, biti više od 5000 Šibenčana i njihovih gostiju, koje će u šatoru zabavljati Jasmin Stavros i ansambl "Bonaca".

Po riječima šibenskog dogradonačelnika Tomislava Ninića, predsjednika Povjerenstva za organizaciju dočeka, Grad je za to izdvojio oko 400.000 kuna.

Za ponoćni vatromet zaduženi su šibenski vatrogasci, a očekuje se da će Novu godinu s građanima dočekati i gradonačelnica Nedjeljka Klarić, te šibensko-kninski župan Duje Stančić.

Novu godinu na otvorenom po drugi put će dočekati i Kninjani. U šatoru na Trgu Ante Starčevića zabavljat će ih Matko Jelavić i dubrovačka grupa "Video", a u kninskoj Gradskoj upravi očekuju da će na dočeku biti oko 3000 Kninjana.

Sasvim drukčiji doček na otvorenom bit će organiziran u primoštenskom zaleđu, u mjestu Vadalj, pet kilometara udaljenom od Primoštena. Primoštensko poglavarstvo i Turistička zajednica pripremaju u Vadlju doček uz vatru i komin, te izvorna primoštenska jela i pića. Mještane i goste zabavljat će Duo Carlos iz Šibenika, a 1. siječnja Djed Mraz će najmlađim stanovnicima primoštenskog zaleđa darove donijeti na magarcu.

Od većih hotelskih kuća na šibenskoj rivijeri doček 2005. organiziraju samo "Rivijera" i "Vodičanka", jer su "Solaris" i primoštenski hoteli zatvoreni do Uskrsa.

U "Rivijerinu" hotelu "Imperijal" u Vodicama, koji je otvoren cijelu godinu, Novu će dočekati uglavnom Splićani i Zadrani, te manji broj Zagrepčana i Slovenaca. Goste će zabavljati grupa "Cabaret" iz Zagreba, a cijena novogodišnje večere je 450 kuna.

Zadrani i Splićani bit će najbrojniji i u drugom vodičkom hotelu "Punti", koji je također otvoren cijelu zimu. Staru će godinu ispratiti uz Mucala i splitski sastav "Fortuna" i novogodišnju večeru, po cijeni od 500 kuna.

Doček Nove godine bit će organiziran i u primoštenskoj Marini Kremik za domaće goste i pedesetak mađarskih nautičara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙