FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kroz tunel Sveti Rok jednim trakom

ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - U tunelu Sveti Rok za promet jenešto prije 10 sati otvoren jedan trak nakon što je gotovo dva satatunel bio zatvoren jer se u njemu zapalio autobus u kojemu nije biloozlijeđenih.
ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - U tunelu Sveti Rok za promet je nešto prije 10 sati otvoren jedan trak nakon što je gotovo dva sata tunel bio zatvoren jer se u njemu zapalio autobus u kojemu nije bilo ozlijeđenih.

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je da promet u tunelu na autocesti A1 Zagreb-Split teče izmjenično jednim kolničkim trakom.

U tunelu se jutros oko 8 sati zapalile kočnice autobusa koji je prevozio 38 štićenika Doma za starije i nemoćne iz Zemunika. Manji požar uspio je ugasiti vozač autobusa, a promet je bio obustavljen jer je došlo do koncetracije plinova iznad dozvoljene razine.

Iz HAK-a upozoravaju da kiša sa snijegom ili susnježica mjestimično pada duž autoceste A4 od Brezničkog Huma prema Goričanu, te na cijeloj dionici autoceste A2 Zagreb-Krapina. Stanje je zbog ledene kiše loše i na cijelom području Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, te Sisačko-moslavačke županije, ali i na području samog grada Zagreba. Slično je i na autocesti Zagreb-Karlovac. Ledena kiša pada i na području kojim prolazi dio autoceste A1 Bosiljevo-Mala Kapela-Otočac, te dionice autoceste A3 Ivanić Grad-Novska i Okučani-Slavonski Brod. U Istri su kolnici također mokri, jednako kao i na Kvarneru, u Gorskome kotaru, Lici i Dalmatinskoj zagori, a promet na gotovo svim spomenutim područjima dodatno otežava i mjestimična magla koja je osobito gusta u Gorskome kotaru oko Bosiljeva.

Putnička vozila većinom graničnih prijelaza prometuju nesmetano, a trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙