FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Normaliziran promet na cesti Novi Golubovec-Začretje

ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Promet na cesti D35 NoviGolubovec-Začretje u visini mjesta Mihovljan na Veternici normaliziranje nakon uklanjanja teretnog vozila zanešenog na zaleđenoj cesti,izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Promet na cesti D35 Novi Golubovec-Začretje u visini mjesta Mihovljan na Veternici normaliziran je nakon uklanjanja teretnog vozila zanešenog na zaleđenoj cesti, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kiša sa snijegom mjestimično pada duž autoceste A4 od Brezničkog Huma prema Goričanu. Na cijeloj dionici autoceste A2 Zagreb-Krapina pada susnježica. Stanje je zbog ledene kiše loše i na cijelom području Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, te Sisačko-moslavačke županije, ali i na području samog grada Zagreba. Slično je i na autocesti Zagreb-Karlovac. Ledena kiša pada i na području kojim prolazi dio autoceste A1 Bosiljevo-Mala Kapela-Otočac, te dionice autoceste A3 Ivanić Grad-Novska i Okučani-Slavonski Brod. U Istri su kolnici su također mokri, jednako kao i na Kvarneru, u Gorskome kotaru, Lici i Dalmatinskoj zagori, a promet na gotovo svim spomenutim područjima dodatno otežava i mjestimična magla. Magla je osobito gusta u Gorskome kotaru oko Bosiljeva.

HAK upozorava na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama.

Putnička vozila većinom graničnih prijelaza prometuju nesmetano. Na Bajakovu i Maclju povremeno je pojačan promet teretnih vozila na izlazu iz zemlje.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙