FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladen Kešer u Makarskoj predstavio izborni program

MAKARSKA, 30. prosinca 2004. (Hina) - Nezavisni predsjednički kandidatMladen Kešer Keš jutros je u Makarskoj na tiskovnoj konferenciji,predstavljajući svoj izborni program, rekao da je Hrvatska prezaduženazemlja s velikom stopom nezaposlenosti, a da "političari ne videizlaz iz krize, već nas vode u novu tvorevinu država u kojoj se gubihrvatska samostalnost".
MAKARSKA, 30. prosinca 2004. (Hina) - Nezavisni predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš jutros je u Makarskoj na tiskovnoj konferenciji, predstavljajući svoj izborni program, rekao da je Hrvatska prezadužena zemlja s velikom stopom nezaposlenosti, a da "političari ne vide izlaz iz krize, već nas vode u novu tvorevinu država u kojoj se gubi hrvatska samostalnost".

Bruxelles određuje hrvatsku politku, ocijenio je Kešer, ustvrdivši kako je vrijeme da mlad čovjek preuzme vodstvo države i promijeni loš trend u kojemu se Hrvatska nalazi već punih deset godina.

Zauzimam se za ukidanje služenja vojnog roka, zabranu uvoza poljoprivrednih proizvoda koje možemo proizvoditi, ravnopravnost kapitala i rada, a poljoprivreda, turizam i malo poduzetništvo su hrvatske gospodarske prednosti, rekao je predsjednički kandidat Kešer.

Dodao je kako u programu naglašava gospodarsku konkurentnost putem obrazovanja, znanosti i pravedna poreznog sustava te smanjenje stope PDV-a na 16 posto.

Glede ulaska u EU Kešer kaže da Hrvatsku treba pripremiti i potpuno osposobiti kako bi mogla dobiti partnersku pozivnicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙