FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladen Kešer Keš: Nisam autsajder

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Neovisni kandidat za predsjednikadržave Mladen Kešer Keš izjavio je danas na konferenciji za novinare uZagrebu da ga mediji diskreditiraju, smatraju autsajderom, iako tonije, te da će dokazati da njegov program nije autsajderski jer ga,kako tvrdi, prepričavaju svi predsjednički kandidati.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Neovisni kandidat za predsjednika države Mladen Kešer Keš izjavio je danas na konferenciji za novinare u Zagrebu da ga mediji diskreditiraju, smatraju autsajderom, iako to nije, te da će dokazati da njegov program nije autsajderski jer ga, kako tvrdi, prepričavaju svi predsjednički kandidati.

Državno izborno povjerenstvo (DIP) ocijenilo je opravdanim Kešerove prigovore na uskratu jednaka pristupa medijima, a on je nezadovoljan jer je "Večernji list" u svom prilogu "Izbori 2005 - Vodič za birače", "neravnomjerno popratio predsjedničke kandidate", tj. u tom posebnom prilogu objavljeni su razgovori samo s nekim, a ne sa svim predsjedničkim kandidatima.

Mladen Kešer Keš mladi je načelnik kalničke općine, dolazi iz obiteljskog gospodarstva i za sebe kaže da je "čovjek okrenut hrvatskoj budućnosti koji će odlučno, brzo, odgovorno i unatoč ograničenim ovlastima mijenjati Hrvatsku, postići minimum blagostanja za svakog građanina i gospodarsku konkurentnost".

Zauzima se za odgodu ulaska Hrvatske u Europsku uniju sve dok se potpuno ne osposobi i dobije partnersku pozivnicu. Kešer smatra da prije ulaska u EU treba zaštititi hrvatske nacionalne vrijednosti i prednosti pred zemljama Unije, postići da hrvatski građani, seljaci i poduzetnici budu gospodarski ravnopravni s gospodarstvenicima Unije te onemogućiti uvoz poljoprivrednih prehrambenih proizvoda koji se proizvode u Hrvatskoj.

"Pregovarački tim za ulazak Hrvatske u EU nema na osnovi čega pregovarati jer Hrvatska nema program razvoja općina i gradova, prostorne i urbanističke te razvojne poljoprivredne planove", istaknuo je Kešer.

Od Vlade je zatražio promjenu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju "jer nismo ispunili rokove i izgubit ćemo svoj identitet", te da "hitno odobri općinama i gradovima gospodarenje poljoprivrednom zemljom da je ne bi kupili stranci".

Rekao je da se predsjednički kandidati u kampanji razbacuju milijunima eura te da su tim novcem mogli izgraditi dom za stare i nemoćne, za što je jučer na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održan dobrotvorni koncert.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙