FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidat Kešer u Osijeku i Vukovaru

OSIJEK/VUKOVAR, 28. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidatMladen Kešer Keš, koji za svoju predizbornu kampanju ima slogan"Probudi se, Hrvatsko, odgodimo Europu", posjetio je danas u Osijekuglavnu tržnicu i Dom za starije i nemoćne osobe, a u Vukovaru osimtržnice i Dječji odjel Opće bolnice.
OSIJEK/VUKOVAR, 28. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš, koji za svoju predizbornu kampanju ima slogan "Probudi se, Hrvatsko, odgodimo Europu", posjetio je danas u Osijeku glavnu tržnicu i Dom za starije i nemoćne osobe, a u Vukovaru osim tržnice i Dječji odjel Opće bolnice.

Kešer je izjavio kako će se zauzeti da "sve starije osobe prožive starost u blagostanju, a da mladi ne moraju tražiti budućnost u velikim gradovima". U razgovoru s Osječanima na tržnici istaknuo je da se "državna zemlja mora hitno dati seljacima, a ne prodati strancima" te je pozvao seljačke udruge da predlože predstavnike u pregovaračke timove s EU-om "kako ne bi pregovarali ljudi koji su slabo upućeni u teškoće seljaka i sela".

Kako se navodi u priopćenju Kešerova Izbornog stožera, u Vukovarskoj bolnici on je posjetio Pedijatrijski dječji odjel i skromno darovao djecu.

Na tržnici u razgovoru s građanima istaknuo je da političari dolaze u Vukovar samo na slikanje i oplakivanje Vukovara, a da Vukovaru treba gospodarski razvoj.

Kako se navodi, Kešer napominje da Hrvatska ne može pregovarati s EU-om o kvotama u poljoprivredi dok je zemlja u Hrvatskoj pod minama te je obećao da će se zauzeti za razminiranje zemljišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙