FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladen Kešer u Bjelovaru, Daruvaru, Garešnici

KRIŽEVCI, 22. prosinca 2004. (Hina) - Neovisni predsjednički kandidatMladen Kešer Keš posjetio je danas u okviru svoje predsjedničkekampanje Bjelovar, Daruvar, Garešnicu i Ivanić Grad, priopćio jenjegov Izborni stožer.
KRIŽEVCI, 22. prosinca 2004. (Hina) - Neovisni predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš posjetio je danas u okviru svoje predsjedničke kampanje Bjelovar, Daruvar, Garešnicu i Ivanić Grad, priopćio je njegov Izborni stožer.

U Bjelovaru je Kešer na sastanku s udrugama mladih rekao da će kao najmlađi ozbiljni predsjednički kandidat zastupati interese mladih, navodi se u priopćenju.

Nakon toga je u Velikim Zdencima s mještanima razgovarao o razvoju poljoprivrede i pripremama poljoprivrednika za što kvalitetniji ulazak u europske integracije.

Za posjet Općoj bolnici u Daruvaru osoblju je zaželio ugodan rad, bolesnicima brz oporavak, a svima zajedno sretan Božić i Novu godinu.

Predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš posjetio je danas i Garešnicu, porazgovarao s građanima i posjetio dječji vrtić "Maslačak".

U Ivanić Gradu je razgledao tržnicu i razgovarao s građanima, navodi se u priopćenju Izbornog stožera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙