FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladen Kešer: odgodimo ulazak u EU

KARLOVAC, 23. prosinca 2004. (Hina) - Nezavisni predsjednički kandidatMladen Kešer Keš, koji na izbore izlazi pod sloganom "Probudi se,Hrvatsko, odgodimo EU", posjetio je danas Karlovačku županiju,izvijestio je Kešerov izborni stožer.
KARLOVAC, 23. prosinca 2004. (Hina) - Nezavisni predsjednički kandidat Mladen Kešer Keš, koji na izbore izlazi pod sloganom "Probudi se, Hrvatsko, odgodimo EU", posjetio je danas Karlovačku županiju, izvijestio je Kešerov izborni stožer.

U Karlovcu je posjetio udrugu Dijak koja se bavi pomaganjem djeci, mladeži i odraslim osobama u odgoju i obrazovanju, a tom je prigodom pozvao i ostale predsjedničke kandidate da pomognu toj udruzi.

Kešer je posjetio i tržnicu u Karlovcu, gdje se družio s građanima.

Izborni stožer u priopćenju ističe da izborni program predsjedničkog kandidata Kešera predviđa odgodu ulaska Hrvatske u EU te "minimum blagostanja za svakog hrvatskog građanina, konkurentnost gospodarstva kroz obrazovanje, znanost i pravedan porezni sustav, učvršćivanje nacionalne sigurnosti, smanjivanje državne uprave, postizanje socijalne ravnopravnosti kapitala i rada".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙