FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladen Kešer posjetio djecu u Klaićevoj bolnici

ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Nezavisni kandidat za predsjednikaRepublike Mladen Kešer Keš danas je u pratnji Djeda Božićnjakaposjetio i darivao djecu u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj uliciu Zagrebu.
ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Nezavisni kandidat za predsjednika Republike Mladen Kešer Keš danas je u pratnji Djeda Božićnjaka posjetio i darivao djecu u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici u Zagrebu.

"Djeca su naša radost, djeca su naš život i djeca su naša sreća", izjavio je Kešer novinarima nakon što je posjetio djecu i darivao ih slatkišima.

"Želim svoj djeci Hrvatske sretan Božić i Novu godinu", poručio je Kešer.

Rekao je da je u Kliniku za dječje bolesti došao kako bi djeci koja ostaju u bolnici učinio ugodan Božić, da bi se osjećala kao u svom domu.

"Poklonimo djeci svoje srce jer sve ostaje na djeci, na mladima, na nama koji moramo upravljati ovom državom", rekao je Kešer, jer će tada djeci biti puno bolje kako bi i ona u budućnosti mogla upravljati zemljom.

"Želim svoj djeci da žive sretno u Hrvatskoj, da mogu doživjeti blagostanje", rekao je Kešer.

Predsjedničkog kandidata Mladena Kešera Keša dočekali su i proveli kroz sobe jednog Odjela Klinike za dječje bolesti pomoćnik ravnatelja za kvalitetu zdravstvene skrbi Juraj Prežigalo i glavna sestra Klinike Milka Valpotić.

Mladen Kešer Keš ima 29 godina, oženjen je i otac dvoje djece. On je načelnik općine Kalnik i obiteljski gospodarstvenik. Na predsjedničke izbore izašao je pod sloganom "Probudi se Hrvatsko, odgodimo EU". Za sebe kaže da je čovjek okrenut hrvatskoj budućnosti koji će energično, brzo, odgovorno i uz ograničene ovlasti mijenjati Hrvatsku i postići minimum blagostanja za svakog građanina, konkurentnost gospodarstva, učvrstiti nacionalnu sigurnost, smanjiti, pojednostaviti i postrožiti državnu upravu, postići socijalnu ravnopravnost kapitala i rada, obnoviti duhovne i moralne stečevine hrvatskog naroda te odgoditi ulazak u EU.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙