FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adlešić: mojom pobjedom građani mogu očekivati bolji standard

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HSLS-aĐurđa Adlešić ustvrdila je danas da, pobjedi li na izborima, građanidoista mogu očekivati promjene i bolji standard.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HSLS-a Đurđa Adlešić ustvrdila je danas da, pobjedi li na izborima, građani doista mogu očekivati promjene i bolji standard.

"Moj program se ne svodi na svađe s prvim i drugim nego doista imam točke na onom programu koji je Hrvatskoj potreban, a to je poboljšanje standarda", rekla je Adlešić novinarima.

Ona je danas na zagrebačkom središnjem trgu razgovarala s građanima i dijelila im krafne i kuhano vino.

"Napravila bi ono što sam već napravila u svom gradu. Pokazala bi da mogu komunicirati s ljudima različitih političkih opcija, da mogu imati stabilnu vlast i poboljšati standard građana", rekla je Adlešić koja obnaša i dužnost bjelovarske gradonačelnice.

Naglasila je da se njezin program svodi na borbu protiv korupcije i veća izdvajanja za znanost jer se s boljom obrazovnom strukturom mogu očekivati i više plaće.

Izrazila je nezadovoljstvo što nigdje nije mogla sučeliti svoj program.

Izrazila je i nadu da će netko pitati koliku je Hrvatska televizija nanijela štetu Republici Hrvatskoj zbog rušenja demokratske slike o Hrvatskoj i ne slobode medija u izborima.

"U EU neće gledati samo suradnju s Haagom nego i slobodu medija i ljudskih prava, a vjerujte na slobodi medija ovi izbori će doista imati problema", ustvrdila je.

Građanima se ispričala što ih u vrijeme Božića i Nove godine mora maltretirati i pričati im priče o programima jer joj to nije bilo omogućeno na Hrvatskoj televiziji.

Ona očekuje da će biti među četriri prva predsjednička kandidata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙