FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidatknja Adlešić u Vukovaru

VUKOVAR,27. prosinca(Hina) - Predsjednička kandidatkinja HSLS-a ĐurđaAdlešić zauzela se danas u Vukovaru za "konkretne gospodarske mjerepomoći obnovi i razvoju toga grada".
VUKOVAR,27. prosinca(Hina) - Predsjednička kandidatkinja HSLS-a Đurđa Adlešić zauzela se danas u Vukovaru za "konkretne gospodarske mjere pomoći obnovi i razvoju toga grada".

Tijekom druženja s građanima Vukovara u središtu grada Đurđa Adlešić je ocijenila kako gospodarska obnova Vukovara treba biti prioritet hrvatske Vlade.

Prema njezinim riječima, za oporavak vukovarskog gospodarstva treba učiniti puno više "od kozmetičkih zahvata", dok bi vukovarsko Borovo, kako je rekla, trebalo postati poduzeće od državnog interesa.

Komentirajući dosadašnji tijek predsjedničke kampanje u Hrvatskoj, izjavila je kako "kampanja od početka nije bila čista te je kao predsjednička kandidatkinja bila suočena s raznim podmetanjima".

"Kako ništa nisam ukrala ni pronevjerila, onda su mi kao lošu stvar našli čarape", rekla je.

Ocijenila je kako je neprimjereno da se u zemlji kao što je Hrvatska, u kojoj su ljudi siromašni, na predizbornu kampanju troše golema sredstva.

"Sredstva za predizbornu kampanju treba ograničiti i strogo kontrolirati", poručila je ocjenjujući kako predsjedničku kampanju u Hrvatskoj, "obilježava činjenica da dvoje glavnih kandidata nisu do sada niti u jednom trenutku iznijeli svoje predizborne programe".

Prije posjeta Vukovaru, predsjednička kandidatkinja Đurđa Adlešić boravila je u Iloku gdje se susrela s gradonačelnikom Zvonimirom Dragunom i predstavnicima slovačke nacionalne manjine koji žive u tom gradu.

Tijekom dana posjetit će još Vinkovce i Županju gdje će se družiti s građanima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙