FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DIP: Namjerno uništavanje promidžbenog materijala

ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Državno izborno povjerenstvo (DIP)prihvatilo je prigovor Izbornog stožera predsjedničke kandidatkinjeHSLS-a Đurđe Adlešić, koji je ustvrdio da su na području grada Zagreba(u Ulici grada Vukovara; uz cestu od Zračne luke Zagreb prema Zagrebu)namjerno uništeni promidžbeni plakati, priopćeno je danas iz DIP-a .
ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Državno izborno povjerenstvo (DIP) prihvatilo je prigovor Izbornog stožera predsjedničke kandidatkinje HSLS-a Đurđe Adlešić, koji je ustvrdio da su na području grada Zagreba (u Ulici grada Vukovara; uz cestu od Zračne luke Zagreb prema Zagrebu) namjerno uništeni promidžbeni plakati, priopćeno je danas iz DIP-a .

Prema ocjeni Državnog izbornog povjerenstva, namjerno uništavanje promidžbenog materijala povreda je prava jednog predsjedničkog kandidata na izbornu promidžbu pod jednakim uvjetima s drugim kandidatima.

Državno izborno povjerenstvo i ovom prilikom poziva sve sudionike u izbornom postupku i sve građane na suzdržavanje od nasilnih postupaka, imajući u vidu pravo kandidata za predsjednika Republike da kroz plakatiranje i druge oblike promidžbe predstavljaju svoj izborni program.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙