FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Košta: zalagat ću se za osnivanje snažne nacionalne banke

SINJ, 30. prosinca 2004. (Hina) - Zalagat ću se za osnivanje snažnenacionalne banke jer postojeće koje su pokupovali stranci nemajuinteresa za ulaganje u razvoj hrvatskog gospodarstva, poručila jedanas u Sinju neovisna predsjednička kandidatkinja Doris Košta.
SINJ, 30. prosinca 2004. (Hina) - Zalagat ću se za osnivanje snažne nacionalne banke jer postojeće koje su pokupovali stranci nemaju interesa za ulaganje u razvoj hrvatskog gospodarstva, poručila je danas u Sinju neovisna predsjednička kandidatkinja Doris Košta.

Na njezinoj konferenciji za tisak bili su nazočni i predstavnici bivših radnika sinjske tvornice konca "Dalmatinka" koje je Košta zastupala i koji još nisu ostvarili zakonom zajamčena prava.

Košta je ustvrdila da su kroz stečaj obespravljeni i pokradeni jednako kao i većina drugih radnika u Hrvatskoj. Zato ću se zalagati da se ta nepravda ispravi i to putem zakona o ovjeri vlasništva koji je upravo upućen u saborsku raspravu.

Objasnila je da je zakon utemeljen na međunarodnim konvencijama pa će u Hrvatskoj, istaknula je, razvlastiti ratne profitere i druge kriminalce koji su do tog vlasništva došli na nemoralan i nezakonit način.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙